Gastenverblijf

U verblijft in een schaapskooi naar Veluws model. Het is geheel vrijstaand, u heeft een eigen entree en parkeerplaats. Uw verblijf is sfeervol en landelijk ingericht, zowel slaap- als zitgedeelte hebben een mooie houten vloer. Op de begane vloer bevindt zich de entree en de zithoek met sfeerhaard. Hier vindt u ook de slaapgelegenheid met boxspring voor 2 personen. Tevens is er een luxe badkamer met zeer ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een eetgedeelte met faciliteiten om koffie en thee te zetten en er is een koelkastje aanwezig. Bent u minder goed ter been? Dan kunt u ook bij LekkerLandelijk terecht. De hierboven omschreven ruimte is namelijk gelijkvloers.

Op de bovenverdieping vindt u nog een sfeervolle slaapgelegenheid waarin ook twee boxspringbedden staan. Dit maakt ons gastenverblijf ook zeer geschikt voor 2 koppels of een gezin met kinderen. U kunt, als het wat kouder weer is, heerlijk zitten bij de sfeerhaard in de zithoek. Er is een televisie en mogelijkheid tot internetgebruik. Bed & Breakfast LekkerLandelijk is huisdier- en rookvrij, dit om een prettig verblijf voor iedereen mogelijk te maken.

Het uitgebreide ontbijt wordt u ’s ochtends aangeboden in een ontbijtmand, welke u in de privacy van uw eigen verblijf kunt nuttigen of bij mooi weer in de tuin of buitenkeuken. Via de openslaande tuindeuren kunt u geheel privé vertoeven op het terras. De tuin is groot en besloten. In deze zee van ruimte kunnen kinderen heerlijk ravotten en deze groene omgeving biedt u veel mogelijkheden om lekker te ontspannen.

Gedurende uw verblijf heeft u de beschikking over een prachtige overdekte buitenkeuken met ruime zitgelegenheid. In de buitenkeuken staat een houtkachel waardoor er al vroeg in het voorjaar tot diep in het najaar genoten kan worden van het buitenleven. Houtblokken liggen klaar voor gebruik. De buitenkeuken beschikt over een ruim, hardstenen werkblad met elektrische gaskookplaatjes waardoor het bereiden van een eenvoudige maaltijd tot de mogelijkheden behoort. Bij helder weer kunt u ’s avonds genieten van de zonsondergang.

Closed